Advertentiemogelijkheden

Om ook volgend jaar de feestelijke (gezins)evenementen rond Koningsdag, als ook op Dodenherdenking en Bevrijdingsdag financieel rond te kunnen krijgen, hebben wij de hulp nodig van de Dubbeldamse middenstand en bedrijfsleven.

Graag willen wij vermelden dat alle vrijwilligers en bestuursleden hun inzet op vrijwillige basis doen. Wij organiseren graag laagdrempelige festiviteiten voor jonge en oudere Dubbeldammers.

Onderstaand treft u een overzicht aan, met daarop de verschillende opties waarmee u de Dubbeldamse Oranje Vereniging kunt ondersteunen.

Indien één van deze voorstellen u aanspreekt dan horen wij dit graag van u.

U kunt ons als volgt bereiken:

2. via het advertentieformulier

Wij verzoeken u, bij opgave, ons tevens de volgende gegevens door te geven:
  • juist telefoonnummer
  • e-mailadres (indien mogelijk)
  • contact persoon

Uiteraard is er de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek de verschillende opties door nemen, ook dat kunt u aanvragen via bovenstaande gegevens.
De advertentiemogelijkheden kunt u hieronder terugvinden.