Welkom bij de Dubbeldamse Oranje Vereniging

Welkom op de site van de Dubbeldamse Oranje Verenining.

Sinds 1 juni 1970 hoort Dubbeldam bij Dordrecht en is het geen zelfstandige gemeente meer.

Toch hangt in Dubbeldam nog steeds een dorpse sfeer. Dit is zeker te merken rond Koningsdag en de Dodenherdenking.

Wij doen dit sinds onze oprichting in juni 1937.

Wij hopen u te zien op één van onze activiteiten. Uiteraard bent u ook van harte welkom als nieuw lid.

Mededeling

Het deelnemen aan de evenementen, alsmede het betreden van het feestterrein is, zowel voor deelnemers als publiek, geheel voor eigen risico. De Dubbeldamse Oranje Vereniging kan derhalve niet aansprakelijk worden gesteld voor letselschade, verlies, schade aan en/of diefstal van goederen. Het bestuur van de Dubbeldamse Oranje Vereniging behoudt zich het recht voor, naar eigen goeddunken, eventuele wijzigingen in het programma aan te brengen of bepaalde activiteiten af te gelasten.

Wij verkopen tijdens de activiteiten geen alcoholische dranken aan personen onder de 18 jaar.